close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Termopur Brasov - Firma specializata in izolatii cu spuma poliuretanica

  Companie

  Izolare termica si fonica cu spuma poliuretanica cu celula deschisa. Izolare termica si fonica, inclusiv hirodroizolare cu spuma poliuretanica cu celula inchisa. Hidroizolatie cu poliuree.

  Termopur - Izolatii Brasov

  Izolatii cu spuma poliuretanica

  Pentru cei care doresc sa beneficieze de o solutie moderna si eficienta de izolare, exista Termopur. Cu experienta in servicii de termo, hidro si fono izolatii, Termopur din Brasov s-a specializat in izolatii cu spuma poliuretanica. Pentru noi nu exista proiecte mici sau mari, exista doar pereti, plafoane, etaje, mansarde, fundatii, subsoluri si acoperisuri care in urma izolarii cu spuma poliuretanica ofera mai multa siguranta si confort.

  Mereu orientati catre nevoile reale ale clientilor nostri, oferim solutii avantajoase pentru termoizolatii, fonoizolatii si hidroizolatii cu poliuree.

  Consultanta personalizata

  Solutii profesionale pentru izolatii cu spuma poliuretanica

  Metoda moderna de izolatie cu spuma poliuretanica (celula inchisa sau deschisa) asigura o izolatie completa, eficienta si rapida. Aplicata prin pulverizare, spuma poliuretanica patrunde in spatiile inguste sigiland complet suprafetele si asigurand un confort termic si fonic superior. Totodata, este perfecta pentru hidroizolarea acoperisurilor, beciurilor, subsolurilor si parcarilor.

  Rezistenta in timp (durata de viata de aproximativ 80 de ani), usoara, spuma poliuretanica adera la aproape orice suprafata si imbunatateste structura cladirilor.

  Oferim clientilor nostri consultanta gratuita in vederea identificarii celor mai bune solutii (tip de spuma, grosime de aplicare) pentru termoizolare, hidroizolare si fonoizolare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles