close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Hidroizolatii cu poliuree

  Hidroizolatii

  Flexibila si rezistenta, poliureea este solutia ideala pentru o hidroizolatie calitativa si durabila. Hidroizolam constructii, hale industriale, acoperisuri, terase, fundatii, beciuri si suprafete curbe atat in Brasov cat si oriunde in tara.

  Hidroizolatii cu poliuree

  Hidroizolatiile cu poliuree impermeabilizeaza excelent prin formarea unei membrane rezistente, elastice si uniforme. Rezistenta la apa, poliureea este folosita cu succes pentru protectia impotriva apei de mare, apei contaminate cu substante biologice sau chimice, apei industriale etc.

  Rezistenta la factorii de mediu si radiatiile UV, hidroizolatia cu poliuree se aplica rapid si adera excelent pe aproape orice material.

  Poliureea este ideala pentru a hidroizola acoperisuri,  fundatii, terase, pereti, piscine, rezervoare, canalizari, parsoseli industriale, parcari etc.

  Specialisti in hidroizolatii cu poliuree

  Hidroizolatiile cu poliuree se aplica prin sprayere si formeaza un strat omogem, impermeabil si rezistent. Echipa Termopur este pregatita pentru a impermeabiliza si etansa orice suprafata, indiferent de constructie.

  Pregatim stratul suport, aplicam primerul polimeric, poliureea (in straturi incrucisate), iar in cazul suprafetelor expuse la soare aplicam si o protectie UV (coating alifatic).

  Pentru hidroizolatii constructii, terase, socluri, piscine, hale industriale sau parcari, apelati la Termopur, profesionisti in izolatii cu spuma poliuretanica si poliuree.

  Poliureea este sigura pentru oameni si mediu, nu emite compusi organici volatili.

  Poliureea se aplica rapid si in maxim 24 de ore este complet stabilizata oferind o protectie eficienta impotriva umezelii.

  Hidroizolatia cu uree este rezistenta la stres mecanic, abraziune si coroziune.

  Poliureea este ideala pentru a hidroizola atat acoperisuri cat si pardoseli, atat pereti cat si piscine, aderand excelent pe orice suprafata.

  Hidroizolatii cu poliuree

  Hidroizolatii constructii Brasov, calitate si durabilitate

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles