close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Servicii profesionale de izolatie cu spuma poliuretanica

  Izolatii spuma poliuretanica

  Termoizolatii, fonoizolatii si hidroizolatii cu spuma poliuretanica cu celula inchisa sau celula deschisa. Termoizolatii pentru acoperisuri, mansarde, pardoseli, pereti atat in Brasov cat si in toata Romania. Termoizolatii hale industriale, hale pentru depozitare si productie, hale agrozootehnice, hale frigorifice, hale pentru birouri si hale pentru service-uri auto la preturi competitive si grad inalt de calitate.

  Spuma poliuretanica cu celula deschisa

  Fonoizolatii si termoizolatii constructii

  Izolatia cu spuma poliuretanica cu celula deschisa sau spuma moale, flexibila este ideala pentru izolarea peretilor, tavanelor,  planseelor si podurilor.

  Spuma poliuretanica cu celula deschisa are o densitate mai scazuta si permite izolatiei sa respire. Avantajul major al acestei spume cu celula neincapsulata il reprezinta extinderea, aceasta patrunzand in colturi, fante si zone greu de izolat cu alte materiale sau spuma poliuretanica cu celula inchisa.

  Izolatia cu spuma poliuretanica cu celula deschisa are un coeficient mare de absortie al sunetului fiind unul din cele mai bune materiale existente pentru izolatia fonica.

  Apelati cu incredere la echipa Termopur pentru izolare fonica si termica cu spuma poliuretanica cu celula deschisa.

  Spuma poliuretanica cu celula inchisa

  Termoizolatii, hidroizolatii si fonoizolatii

  Izolatia cu spuma poliuretanica inchisa este perfecta pentru izolarea  caselor, podurilor, mansardelor, containerelor si halelor care necesita un factor de transfer termic ridicat si o protectie excelenta impotriva umezelii si infiltratiilor de apa.

  Spuma  poliuretanica cu celula inchisa este o spuma izolatoare rigida cu rezistenta mecanica inalta.  Fiind o spuma tare si densa, cu celula incapsulata, termoizoleaza foarte bine si nu permite patrunderea aerului si a umezelii.

  Izolatia cu spuma poliuretanica creste nivelul de confort, riscul aparitiei condensului si mucegaiului fiind eliminat.

  Echipa Termopur este pregatita se ofere servicii de izolare termica, izolare fonica si hidroizolare cu spuma poliuretanica cu celula inchisa oferind calitate inalta, garantie si preturi competitive.

  Etansarea locuintei cu spuma poliuretanica este una dintre cele mai rentabile metode de imbunatatire a eficientei energetice si a confortului.

  Spuma poliuretanica este pulverizata ca un lichid si se extinde rapid, acoperind fiecare orificiu sau colt care exista in cadrul structural si asigurand o etansare perfecta.

  Spuma poliuretanica cu celula inchisa aplicata intr-un minim strat de 3 cm devine o bariera impotriva umezelii si este rezistenta la mucegai.

  Avand in vedere proprietatiile de lipire si compresiune, izolarea poliuretanica si cu poliuree poate mari rezistenta structurii de pana la 3 ori.

  In functie de caz si de coeficientul termic urmarit recomandam izolatia cu spuma poliuretanica cu celula inchisa, dechisa sau hibrid (caz in care se folosesc ambele tipuri de spuma poliuretanica).

  Colaboram cu furnizori renumiti la nivel international pentru calitatea si proprietatile spumei poliuretanice. Practicam preturi prietenoase, costul pe metru patrat fiind calculat in functie de grosimea necesara si suprafata aplicata.

  Termoizolatii, fonoizolatii, hidroizolatii  cu spuma poliuretanica

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles